Headerimage HM Dakkapellen

WAT IS PREFAB?

Bij HM Dakkapellen en Dakopbouwen werken we met een prefabricage proces. Dit proces houdt in dat het gehele product van tevoren in de fabriek wordt gefabriceerd. Alle onderdelen worden geproduceerd en gemonteerd, zodat het geheel passend is. Vervolgens worden de onderdelen weer uit elkaar gehaald en naar de locatie (uw huis) vervoerd. Op locatie wordt het product weer volledig in elkaar gezet. Ook dakopbouwen en de “dakkapellen op maat” worden zoveel mogelijk in prefab onderdelen aangeleverd.

De dakkapel wordt met behulp van de kraan op het dak geplaatst. De timmerlieden rest alleen nog het monteren en het eventueel aftimmeren van de dakkapel. Door deze werkwijze zijn wij weinig afhankelijk van de weersomstandigheden en wordt de dakkapel in één dag geheel geplaatst. Een ander groot voordeel is, dat de overlast voor u tot een minimum beperkt blijft.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE FABRIEK

​U bent altijd van harte welkom om uw dakkapel of dakopbouw te komen bekijken tijdens het prefabricage proces. U kunt dan een kijkje nemen in de fabriek terwijl het product wordt gefabriceerd. Zo heeft u een goed beeld van uw aankoop voordat deze geplaatst wordt.

 

Tip: neem bij een bezoek uw bouwtekeningen van uw woning mee!