Headerimage HM Dakkapellen

Het is altijd prettig om van tevoren te weten wat u te wachten staat bij het doen van een investering. HM Dakkapellen en Dakopbouwen heeft een werkwijze ontwikkeld waarbij het persoonlijk contact met u voorop staat. Hieronder ziet u een overzicht van de stappen van het kopen van een dakkapel of dakopbouw.

1. OFFERTE AANVRAGEN
De eerste stap in het kopen van een dakkapel of dakopbouw is het aanvragen van een offerte. Dit kan gemakkelijk via deze website of u kunt persoonlijk contact opnemen via ons contactformulier of de telefoon.

2. PERSOONLIJK ADVIES
Nadat de offerte is opgemaakt, zal er in een persoonlijk gesprek met Hans gekeken worden naar uw wensen en de mogelijkheden.

3. INMETEN
De volgende stap is inmeten. Hans zal de precieze maten van de desbetreffende kamer/ruimte opmeten bij u thuis. Aan de hand van deze maten zal een tekening opgemaakt worden met de precieze uitwerking van uw dakkapel of dakopbouw.

4. VERGUNNING AANVRAGEN
De laatste stap voor de productie van het dakkapel of de dakopbouw is het aanvragen van de vergunning. Klik hieronder voor meer informatie over vergunningen.

5. PRODUCTIE
Na de eerste vier stappen is het werk in handen van ons ervaren team. Zij zullen het dakkapel of de dakopbouw in de fabriek produceren. U kunt gerust een kijkje komen nemen in de fabriek om te zien hoe het productieproces eraan toegaat.

6. MONTAGE EN ONDERHOUD
De laatste stap in het proces is de montage van het dakkapel of de dakopbouw. Uw dakkapel of dakopbouw zal binnen één dag geplaatst worden. Daarna volgt verdere onderhoud en afwerking.